IELTS Writing Task 1 — Frozen Chip Pies (Diagram) #3

IELTS Writing Task 1

The diagrams below give information about the manufacture of frozen fish pies.
Summarise the information by selecting and reporting the main features, and make comparisons where relevant.

 

(Courtesy of ielts-exam.net)

In this text I will give a description of fish pie production.

The whole process of the fish pie production can be divided into two preparing lines and final stage of packing. The delivery precedes the both1 processes of ingredients to the manufacture and in the case of potatoes it can take 30 days in contrast to salmon, where it takes less than 12 hours.

The point of the first preparation operation is to cook the potatoes. After the cleaning and peeling phases the sliced pieces of potatoes will be putted2 into 100 celsius degree water, then the produced potatoes cool off.

The second operation is preparation of salmon felling3. Before we put salmon slices in the steam oven we need salt and lemon. When it reaches the necessary condition, the spesial workers are rid of bones and skins4. After inspection peas and special sauce are added to the product.

When main both ingredients are wrapped, freezed and send5 to the store.

Маркировка ошибок: ГрамматикаЛексикаСтилистика

Нумерация ошибок соответствует маркировке в тексте. Рекомендуемые исправления и изменения в тексте подчёркнуты.

  1. ‘Both’ не требует определённого артикля, так как из контекста ясно, о каких двух процессах идёт речь. Больше об этом здесь.
  2. Put put put. Легко запомнить 🙂 так же, как и cut cut cut.
  3. Filling?
  4. Тут довольно неловкая неточность — по смыслу написанного, у «особых рабочих» удаляют их кости и кожу. Надо так: «… special workers rid the slices of bones and skin».
  5. Frozen and sent
    Единственная повторяющаяся ошибка здесь — неверная форма неправильных глаголов. Ошибка #4 также может сильно повлиять на оценку, так как мешает пониманию идеи написанного.
Аспект Оценка
TA 7.0
C&C 7.5
Grammar 7.0
Vocabulary 7.5
Общая оценка: 7.5
Критерии оценки

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *